Gösterilen Kayıt : 110 Toplam Kayıt : 12

İŞKUR İş Arama Becerisi Eğitimi

Üniversitemiz İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile üniversitemizde yürütülmekte olan “İŞKUR İş Kulüpleri” projesi kapsamında, haftalık oluşturulan 8-12 kişilik gruplar halinde, Keçiören İş Kulübünde ”İş Arama Becerisi Eğitimi” verilecektir. Tanıtım Broşürü

Kampüs Kart Hakkında

Kartlarını teslim alamayan öğrencilerimizin en kısa zamanda kartlarını teslim almaları gerekmektedir. Ayrıca eski öğrenci kartlarının Bölüm Sekreterliği’ne teslim edilmesi gerekmektedir. Kartlarını teslim almayan öğrencilerimizin listesi:

Üniversite Yaşamına Uyum Programı Hakkında

Fakültemiz “Üniversite Yaşamına Uyum Programı” 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Uyum programı broşürü için tıklayınız. Bölümümüz Uyum Programı sorumluları: Prof. Dr. Abdullah ATEŞ Araş. Gör. Dr. N. Yıldırım GÜNDOĞDU

Sigara ile Mücadele Komisyonu

Bölümümüz “Sigara ile Mücadele Komisyonu” hakkındaki Fakülte Kararı: Dumansız Hava Sahası olarak belirlenen alanlarda sigara içen kişilere yönelik cezai uygulamalar ve soruşturma işlemlerinde, yukarıda isimleri yazılı öğretim üye ve elemanları yetkilidirler.

Bölüm Kütüphanesinin Kullanımı

BÖLÜM KÜTÜPHANEMİZİN AÇIK OLDUĞU SAATLER: Pazartesi 10:30-12:00 ve 13:30-15:30 Salı 13:30-15:30 Çarşamba 13:30-15:30 Perşembe 10:30-12:00 ve 13:30-15:30 KULLANIM KURALLARI: Kaynakların (kitap, dergi vb.) kütüphane dışına çıkarılması yasaktır. Ödünç verme işlemi yapılmayacaktır. Kütüphane kaynak taraması için kullanılacak olup, ders çalışmak için çalışma salonları kullanılacaktır.