Toplam 6 Kayıt

Üniversite Yaşamına Uyum Programı Hakkında

Fakültemiz “Üniversite Yaşamına Uyum Programı” 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Uyum programı broşürü için tıklayınız. Bölümümüz Uyum Programı sorumluları: Prof. Dr. Abdullah ATEŞ Araş. Gör. Dr. N. Yıldırım GÜNDOĞDU

Sigara ile Mücadele Komisyonu

Bölümümüz “Sigara ile Mücadele Komisyonu” hakkındaki Fakülte Kararı: Dumansız Hava Sahası olarak belirlenen alanlarda sigara içen kişilere yönelik cezai uygulamalar ve soruşturma işlemlerinde, yukarıda isimleri yazılı öğretim üye ve elemanları yetkilidirler.

Bölüm Kütüphanesinin Kullanımı

BÖLÜM KÜTÜPHANEMİZİN AÇIK OLDUĞU SAATLER: Pazartesi 10:30-12:00 ve 13:30-15:30 Salı 13:30-15:30 Çarşamba 13:30-15:30 Perşembe 10:30-12:00 ve 13:30-15:30 KULLANIM KURALLARI: Kaynakların (kitap, dergi vb.) kütüphane dışına çıkarılması yasaktır. Ödünç verme işlemi yapılmayacaktır. Kütüphane kaynak taraması için kullanılacak olup, ders çalışmak için çalışma salonları kullanılacaktır.

[KİTAP] Türev Tabanlı Parametre Kestirim Yöntemleri

Bölümümüz hocalarından Sayın Prof. Dr. Ahmet T. BAŞOKUR tarafından yazılan “Türev Tabanlı Parametre Kestirim Yöntemleri” kitabı TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası tarafından basılmıştır. Kitabı edinmek isteyen öğrencilerimiz öğrenci fiyatı 20 TL karşılığında Araş. Gör. Dr. İsmail DEMİRCİ’den kitabı temin edebilirler.