İnteraktif kayıt sürecinde ders seçimi yapan ancak ders kaydını danışmanına onaya göndermediği için ders kaydı tamamlanmayan Fakülteniz/Yüksekokulunuz/Konservatuvarınız öğrencilerinin listesi ilişikte sunulmuştur.

Söz konusu öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’nde ders kayıtlarını tamamlayabilmeleri amacıyla sistem Öğrenciler için 14 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 9:00’da açılacak, saat 23:59’da kapanacaktır, Danışman onayları için 14-16 Ekim 2015 tarihleri arasında açılacaktır. 14 Ekim 2015 Çarşamba günü ders kaydını danışmanına onaya göndermeyen öğrencilerin 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılı için ders kayıt işlemi yapılmayacak olup seçtikleri dersler silinecektir. Konu ile ilgili öğrencilerin sistemde bulunan e-postalarına ve cep telefonu numaralarına bilgilendirme mesajı atılmış olup gerekli takibin yapılması hususunda gereğini saygı ile rica ederim.